ذلت
سرداردلها
ذلت
لبیک یا نصرالله
ذلت
حضور مردم یاسوج در مصلی امام خمینی برای دیدار ایت الله رئیسی
رئیس جمهور محبوب من
سیاست
گروه سیاسی: محمدصادق شهبازی در یادداشت پیش رو خوب و بد حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در عرصه انتخابات را بررسی کرده و آورده است: میوه حضور ایشان هنوز نرسیده است، ایشان مدت کوتاهی ریاست آستان را در دست داشته است، هنوز عموم مردم طعم خدمترسانی ایشان را نچشیدهاند و ایشان بهویژه در بحثهای اقتصادی آستان قدس نتوانسته تاکنون تغییرات بنیادین ایجاد کند که بخشی از آنها در کوتاهمدت هم میسر نیست …
به گزارش بولتن نیوز، متن این یادداشت که به صورت اختصاصی در اختیار خبرنگار ما قرار گرفته به شرح زیر است:
حضور آقای رئیسی در انتخابات، از جهاتی مبارک است:
1. رویش جدید در فضای سیاسی که نشان میدهد فارغ از چند چهره همیشگی مثل رضایی، لاریجانی، ولایتی، قالیباف، توکلی، حداد و… که ۱۲ سال است در همه انتخابات مطرح میشوند در کشور قحطالرجال نیست و کسیکه تا همین ۵-۶ ماه قبل اصلاً کسی جزو گزینهها حسابش نمیکرده و عضو رسمی احزاب نبوده، وارد فضای سیاسی میشود. از یکسو ایشان برای عموم مردم نیز جدید هستند که ابتدابهساکن، فضای منفی کمی نسبت به ایشان وجود دارد.
2. آقای رئیسی در یک سال گذشته در آستان قدس خدمات مختلفی انجام داده است: فضای اشرافی در رأس آستان قدس و دوری مسئولین آستان از مردم و نخبگان را شکسته، بدنههایی انقلابی در علموفناوری، مدیریت و بهویژه کارهای جهادی به آستان قدس برده و خدماتی به محرومین، نظیر بردن بعضی از آنها به آستان، دیدار مسئولین آستان و ارسال گروههای جهادی به سراسر کشور و… صورت گرفته است.
3. مطالبات مردمی و خودجوشی برای حضور آقای رئیسی در انتخابات هست که حاصل خدمات صورت گرفته است و سیاسیون و برخی علما نیز به انحای مختلف از ایشان دعوت کردهاند.
نکاتی در مورد حضور آقای رئیسی در انتخابات
اما نکاتی منفی در مورد حضور ایشان وجود دارد:
1. میوه حضور ایشان هنوز نرسیده است، ایشان مدت کوتاهی ریاست آستان را در دست داشته است، هنوز عموم مردم طعم خدمترسانی ایشان را نچشیدهاند و ایشان بهویژه در بحثهای اقتصادی آستان قدس نتوانسته تاکنون تغییرات بنیادین ایجاد کند که بخشی از آنها در کوتاهمدت هم میسر نیست؛ برخلاف محمود احمدینژاد در سال ۸۴ که ۲ سال نهتنها در تهران که در بسیاری شهرستانها و حتی در عتبات در بدو امر، خدمترسانی آشکاری کرده بود و در کشور مقبولیت فراگیر داشت و حتی در تهران رأی اول را به دست آورد. لذا ایشان درجایی است که سعید جلیلی در ۹۲ ایستاده بود، یعنی تنها بخشی از حزباللهیها، نخبگان سیاسی و… به ایشان نگاه مثبت دارند و بدنه عمومی مردم این تصویر را از ایشان ندارد. چهبسا اگرچند سال دیگر ایشان در آن شغل میماند، محبوبیت فراگیر مردمی برخوردار میشدند.
2. ایشان یک پسزمینه قضایی-امنیتی دارد که میتواند به پاشنه آشیل ایشان و سرریز شبهات طرف مقابل تبدیل شود، چه اینکه آنان در طول سالهای گذشته بهویژه بر نقش ایشان در اجرای فرمان امام در اعدام منافقین در سال ۶۷ اشارهکردهاند که البته افتخاری برای آقای رئیسی است، اما میتواند برای اتاق فکر گازانبر امکان ایجاد گازانبری جدیدی را فراهم کند.
3. گفتمان، تشخیص دقیق از مسائل کشور و برنامه برای اداره کشور را تاکنون نه از سخنان آقای رئیسی و نه از عملکرد ایشان نمیتوان برداشت کرد. چهاینکه جایگاههای مسئولیتی ایشان جز یک سال گذشته نیز در زمینهای نبوده که شناخت فراگیر نسبت به مسائل کشور در آن موجود باشد، شنیدهها هم از ستاد و اطرافیان ایشان، همین مسئله را تقویت میکند که دیگرانی دارند برای ایشان مواردی آماده میکنند.
4. آقای رئیسی در سازوکار جمنا واردشده و این یعنی امضای تعهدنامهای مبنی بر اینکه برنامهها و تیم ایشان با تأیید و انتخاب مجموعه نامحبوب، سهیمهای اصحاب قدرت و مورد سؤال جمنا صورت بپذیرد. علاوه بر پذیرش این سازوکار غلط و سهمیهای که امید به تغییر را عملاً منتفی و ایشان را به محافظهکاران پیوند میزند؛ آنچه در سازوکار تشکیل جمنا و تحرکات بخشهایی از حاکمیت برای جمنا و آقای رئیسی صورت گرفته، در فضای عمومی این تصور شکل خواهد گرفت که ایشان کاندیدای حاکمیت است و احتمال زیادی دارد آنچه در ۷۶ بر سر ناطق نوری و ۸۴ بر سر قالیباف آمد، برای ایشان تکرار شود. چهاینکه برخلاف کمپین ۹۲ جلیلی که کاملاٌ از پایین به بالا بود و هیچ گروهی تا اردیبهشتماه از او حمایت نکرد و تنها مطالبه خودجوش وجود داشت، بخشهای مهمی از کمپین دعوت آقای رئیسی از بالا است، گرچه یک بدنه قابلتوجه مردمی و خودجوش هم از ایشان حمایت میکند.
5. آستان قدس رضوی بهعنوان یکی از مهمترین و بزرگترین بنگاه عمومی غیردولتی بخش مهمی از اقتصاد ایران بهشمار آمده و خیل کثیر مجموعههای اقتصادی، کمکهای مردمی، اوقاف و… دارد. بهتبع این توان مالی و بودجه بزرگ، دارای زیرمجموعههای متعدد و بزرگ فرهنگی، اجتماعی و… بهشمار میرود. همه کشور ریاستجمهوری نیست و اگر بنا به خدمت هست، آستان قدس خودش مجموعه کوچکی نیست و میتواند تحول بزرگی در اقتصاد، اشتغال، تولید و حوزههای دیگر فراهم بیاورد. درصورت شکست آقای رئیسی هم از فردای انتخابات ایشان به سرنوشت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران دچار شده و هر اقدامی که انجام دهد، از آن برداشت سیاسی خواهد شد.
6. حاشیههای نحوه حضور سیاسی آقای رئیسی کم نیست، مثلاً نحوه بازنمایی خدمات و بهویژه دیدارهای ایشان با محرومین، بدسیلقگی در نحوه اعلام کاندیداتوری که علاوه بر رفتن زیر بار جمنا، تصویری کاریکاتوری از عدم شرکت محمود احمدینژاد در جلسات همزاد جمنا در ۸۴ یعنی سازوکار شکستخورده شورای هماهنگی نیروهای انقلاب داشت، با این تفاوت که محمود احمدینژاد با تیزبینی در جلسه شرکت نکرد و یکی از حضار جلسه نظر او را برای اولویت خدمت بر جلسات سیاسی مطرح کرد، اما آقای رئیسی دلیل عدم حضور خود را زلزله مشهد اعلام کرد، اما مهمترین نیروی میدانی مقابله با زلزله یعنی شهردار مشهد را به جلسه فرستاد که خود نقض غرض است، که البته بعد از انتقادات، بهنحوی از ارسال شهردار هم تبری جست.
7. سازوکار جمنا که عملاً رئیسی تنها راهحل آنان برای بقای آن است و در چند ماه گذشته جز منفعل کردن بخشی از بدنه جبهه انقلاب به انتظار آمدن دود سفید از دودکش تابلوی جدید اصولگرایان نداشته است و آنان را از بدون تفکر برای حل مشکل هویت شترگاوپلنگی اصولگرایان (که در هیچ موضوعی جز مقابله با حضور جناح روبرو در قدرت توافق ندارند و بسیاری از آنان در کارهای رقیب نظیر سرمایهسالاری، تنشزدایی، خارج کردن مردم از نقشآفرینی در حاکمیت، دامن زد به تبعیض و… مناقشهای ندارند)، رفع معضل محافظهکاری و نداشتن هیچ گفتمان و سابقه عملی برای حل مشکلات کشور و مردم که منجر به اقبال مردم شود ؛ بیش از همهچیز فضا را برای برنامه سران اصولگرایان و اصلاحطلبان برای تبدیل فضای سیاسی کشور به فضای تثبیتشده دو گروه بزرگ تبدیل میکند که قدرت مانند توپ بین آنها پاس داده بشود و کسی خارج از این چارچوب توانایی نقشآفرینی سیاسی و شکستن حلقههای قدرت را نداشته باشد؛ ولو اینکه اسم این سازوکار عباراتی نظیر شورای سیاستگزاری و جبهه مردمی و باشد و دو حزب بزرگ نباشند، اما سازوکار همان است. چنانکه امثال محمد قوچانی از شکلگیری جمنا و انتخاب رئیسی بهعنوان گزینه منتخب آن در همین چارچوب حمایت کردهاند.
منبع: http://www.bultannews.com
معرفی نرم افزار های نور
مجموعه آثار آیت الله العظمی محمد تقی بهجت
متن کامل 7 عنوان کتاب در 16 جلد از آثار آیت الله العظمی محمد تقی بهجت،طی موضوعات: اصول فقه استدلالی و فقه فتوایی، شامل: بهجه الفقهیه،استفتاعات (4 جلد)،جامع المسائل (جلد 5)،مناسک حج و عمره، رساله توضیح المسائل (جلد 2)، وسیله النجات و مباحث الاصول(جلد 3)،
* متن کامل کتاب 43 جلدی جواهر الکلام فی شرط شرائع الاسلام
*جست و جو در بیش از 21000 عنوان باب و سر فصل از طریق فهرست گزینشی
*ارائه 40 تصویر، صوت و فیلم مربوط به معظم له در بخش نگار خانه
خبر
یاسوج برگزاری اردوی علمی پژوهشی
مدرسه فاطمیه یاسوج در تاریخ 1396/1/17 اردوی علمی-پزوهشی با حضور طلاب، اعضای کانون و اساتیدبرگزار کرد.
برنامه های اجرا شده در این اردو
زیارت و برگزاری نماز جماعت
کارگاه گزارش نویسی
در این کارگاه سرکار خانم رامهرمزی شیوه های گزارش نویسی را برای طلاب تو ضیح دادند.
نشست علمی - پژوهشی
در این نشست آسیب های پژوهشی حوزه های علمیه توسط سرکار خانم رامهرمزی مورد بررسی قرار گرفت.
تشکیل جلسه گروه های رشد جهت تدوین طرح نامه
تعدادی از گروه های رشد در هوای بهاری و فضای کاملا علمی به بحث و بررسی جهت تدوین طرح نامه موضوعات خود پرداختند.
خبر
بازدید معاونت پژوهش مرکز مدیریت از بخش پژوهشی مدرسه علمیه فاطمیه (س)
سرکار خانم رومینا معاونت پژوهش استان امروز ابتدا با سرکار خانم عظام نژاد معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(س) طی جلسه ای دیدار داشتند و درباره فعالیت های مختلف پژوهشی گفت و گو کردند.همچنین ایشان از سایت و پژوهشگاه مدرسه دیدار کردند.
چطور مقاله نویس خوبی شویم؟3
۶- یک چارچوب مقاله تهیه کنید: اکثر مقالات ساختار استانداردی دارند. فقط کافی است ساختار یک مقاله را پیدا کنید و مطالب تان را در آن بنویسید. ساختار مقاله علمی را میتوانید اینجا ببینید.
۷- فعلا جزئیات را کنار بگذارید: یک مقاله علمی جزئیات بسیار زیادی دارد. لازم نیست اولین مقاله شما کاملترین مقاله باشد. اینکه اسامی جداول یا نمودارها چگونه باشد، یک ابزار را چگونه گزارش کنید، در مقدمه به چه پژوهشهایی اشاره کنید و مواردی از این دست برای شروع نگارش یک مقاله لازم نیست. کم کم و با نوشتن هر مقاله قدرت قلم شما بهتر خواهد شد.
۸- زیاد کمال طلب نباشید: قرار نیست همه کارهای یک مقاله را به تنهایی انجام دهید. لازم نیست حتماً تمام نرم افزارهای آماری را بلد باشید تا یک مقاله بنویسید. اگر قرار بود یک نفر به تنهایی مقاله بنویسید پس چرا اکثر مقالات چندین اسم دارند؟ حتی بسیاری از پژوهشگران بسیار مطرح هم نرم افزارهای آماری را بلد نیستند. بنابراین سعی کنید از دوستانتان کمک بخواهید و اولین مقاله را به صورت تیمی بنویسید.
۹- کارگاه مقاله نویسی خوب است اما….. : شرکت در کارگاهها یا دورههایی که آموزش مقاله نویسی میدهند خوب است اما به یک شرط. اینکه اول مقاله نویسی را شروع کنید و اصول اصلی آن را یاد بگیرید و سپس برای تکمیل دانش خود در آنها شرکت کنید. متاسفانه تجربه نشان داده است که این کارگاهها تاثیر زیادی در مقاله نویسی ندارند. البته نه به دلیل کیفیت کارگاه، بلکه به دلیل اینکه خیلیها بدون هدف و بدون داشتن تجربه شروع مقاله نویسی در آنها شرکت میکنند.
منبع:http://www.irantahgig.ir/?p=4356
چگونه مقاله نویس خوبی شویم؟2
۲- یک پژوهش را عیناً تکرار کنید: شما میتوانید یک مقاله را انتخاب و عیناً آن را انجام دهید. این کار در دنیای علم بسیار مرسوم است چرا که هر پژوهشی باید بارها تکرار شود تا بتوان در مورد آن با قطعیت نظر داد. شما میتوانید ابزارها و پرسشنامههای آن پژوهش را دوباره اجرا کرده و مطابق با آن مقاله، خودتان شروع به نوشتن مقاله کنید.
۳- از همایشها شروع کنید: همایشها را میتوان یک کلاس آموزش مقاله نویسی دانست. برخلاف نظر برخی افراد، همایشها به درد نخور نیستند. حداقل فایده آنها این است که بسیاری از دانشجویان مقاله نویسی را از ارسال مقاله برای همایش شروع میکنند. در همین سایت صدها همایش معرفی شده است. یکی را انتخاب کنید و یک مقاله هر چند ضعیف را برای آن ارسال نمایید. حداکثر چیزی که از دست خواهید داد این است که مقاله شما رد خواهد شد. همچنین میتوانید در چند همایش بدون ارائه مقاله شرکت کنید.
۴- هرچه زودتر یک مقاله بد بنویسید!: منظور ما این است که نوشتن یک مقاله هر چند که ضعیف و بسیار ابتدایی باشد، از ننوشتن آن بهتر است. حتی میتوانید همین امروز یک مقاله بنویسید.
۵- از دانشجویان دیگر کمک بخواهید: یک مقاله را با قلم خود بنویسید. از یک دانشجو یا همکلاسی که قبلاً مقاله نوشته است بخواهید مقاله شما را بخواند و اشکالات آن را به صورت کامنت برای شما بنویسد. این کامنتها بهترین و بهترین ابزار برای یادگیری مقاله نویسی هستند و شما با استفاده از این روش یک مقاله نویس عالی خواهید شد.
منبع:http://www.irantahgig.ir/?p=4356
چطور مقاله نویس خوبی شویم؟
۱- تا میتوانید مقاله بخوانید: یک جمله قدیمی هست که میگوید اگر میخواهید موفق باشید فقط کافی است کارهایی که افراد موفق انجام دادهاند را تکرار کنید. برای اینکه مقاله نویسی را شروع کنید باید ابتدا مقالات بسیاری را در حیطه خودتان بخوانید. برای شروع به سایت sid.ir بروید و با جستجوی یک موضوع آسان در رشته خود چند مقاله کامل را دانلود کرده و بخوانید
منبع:http://www.irantahgig.ir/?p=4356.
حدیث
امام على عليهالسلام فرمودند: مَن أكثَرَ مُدارَسَةَ العِلمِ لَم يَنسَ ما عَلِمَ و استَفادَ ما لَم يَعلَم ؛ هر كه بحث علمىِ بسيار كند ، آموخته هايش را از ياد نمىبرد و آنچه را كه نمىداند ، فرا مىگيرد . غرالحکم، ح 8216
حدیث
امام على عليهالسلام فرمودند: مَن أكثَرَ مُدارَسَةَ العِلمِ لَم يَنسَ ما عَلِمَ و استَفادَ ما لَم يَعلَم ؛ هر كه بحث علمىِ بسيار كند ، آموخته هايش را از ياد نمىبرد و آنچه را كه نمىداند ، فرا مىگيرد . غرالحکم، ح 8216
مقدمه
خيلي از اوقات مقدمه مقالهاي كه براي مجله فرستاده ميشود، تنها قسمتي است كه خوانده ميشود. براساس بررسيهاي صورت گرفته به عبارت ديگر اكثر داوران در مجلات علمي تصميم خود را پيرامون قبول يا رد مقاله در 15 دقيقه اول خواندن آن كه عمدتاً منطبق با مقدمه است ميگيرند. لذا صاحبنظران مقالهنويسي پيشنهاد ميكنند كه حداقل نيمي از زمان نوشتن مقاله، به نگارش مقدمه و نتيجهگيري اختصاص يابد.ساختار كلي و محتواي مقدمه چيست؟
بطور كلي ساختار مقدمه از توالي زير پيروي ميكند:
1) ارائه زمينه و ديدگاه درباره موضوع و اهميت
2) مروري كوتاه بر متون علمي موجود
3) بيان منطق منجر به انجام پژوهش
4) بيان هدف مطالعه
رسالت اصلي مقدمه، پاسخ گويا به اين سوال است كه چرا مطالعه انجام شده و انگيزه پژوهشگر از انجام آن چه بوده است. ذكر دقيق اينكه چه مطلبي قرار است در مقاله بيان شود و موضوع اصلي مطالعه چيست مهمترين موضوعي ميباشد كه به آن پرداخته ميشود.
اولين خط مقدمه:
اولين خط مقدمه را ميتوان مهمترين بخش آن در نظر گرفت چرا كه محور آن ايجاد انگيزه در خواننده از طريق تبيين اهميت و گستردگي موضوع مطالعه است. در جمله اول مقدمه معمولاً موضوع اصلي مطالعه معرفي ميشود.
پاراگرافهاي بعدي به بررسي متون و ذكر هدف مطالعه اختصاص دارد
پژوهشی
نگارش علمی: چگونه يك مقدمه خوب براي مقاله خود بنويسيم؟مقدمه يكي از بخشهاي يك مقاله علمي است كه همچون دريچهاي، خواننده را از دنياي بيرون به دنياي درون مقاله ميبرد و در حكم نقشه راه براي خواندن كل مقاله مي باشد. هدف اصلي از بيان مقدمه پاسخ به اين سوال است كه «چرا پژوهش انجام شده است».
دوباره صبح جمعه شد باز هم نیامدی